Duizenden folders dankzij MediaLab3 en Mediasign

De afgelopen twee weken hebben meer dan 20.000 huishoudens in Drenthe een prachtige folder gekregen van Co-Helpers. Niet iedereen die hulp nodig heeft in deze Corona-periode, kan omgaan met apps, Facebook en internet. Vandaar dat de "ouderwetse" folder nu belangrijk was om in te zetten om de mensen die hulp nodig zijn goed te kunnen bereiken.

MediaLab3 uit Emmen en Mediasign uit Coevorden stonden meteen klaar om ons hierin te ondersteunen en sponsorden duizenden folders. Wat zijn we deze twee mooie organisaties hier dankbaar voor.

Al die folders moesten natuurlijk huis aan huis in de brievenbussen gedaan worden. Via de VLNTR-app en Facebook stonden er bij elk dorp, elke wijk in een mum van tijd 10-tallen vrijwilligers klaar die gingen helpen flyeren.

Lieve vrijwilligers, ontzettend bedankt voor de kilometers die jullie hebben gewandeld om uiteindelijk de mensen te bereiken die hulp kunnen gebruiken met een boodschapje, met de hond uitlaten, in de tuin, met het maken van huiswerk, met het hebben van een luisterend oor.

HOMENIEUWS